Musaca de taitei

Musaca de taitei

Ingrediente:

300 g taitei (2 oua, 300 g faina, apa cat cuprinde o coaja de ou, sare), 500 g carne macra, 1 ceapa mica, 3 linguri unt, sare, piper, 2 linguri pesmet

Mod de preparare:

Tocatura de carne se pregateste ca mai sus. Se pun taiteii la fiert in apa clocotita cu sare, se fierb nu prea mult, se racoresc cu apa rece, se scurg bine si se oparesc cu unt. Se unge forma cu unt, se presara pesmet si apoi se asaza un rand de taitei, un rand de carne si asa mai departe. Deasupra se presara pesmet si se mai pune putin unt. Se da la cuptor. Se rastoarna. La fel se poate pregati cu macaroane de casa sau cumparate.

Adauga comentariu la reteta - Musaca de taitei


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Pesto di rucola
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Cozonac
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Fursecuri fine cu nuci
Parjoale de vara
Pateuri rapide
Friptura de miel in slowcooker
Sesame Chicken
Kisir -  salata de griu
Salam de caracatita
Roastbeef a la Jamie
Supa de gulii
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina