Drob de miel (cighir)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Drob de miel (cighir)

Drob de miel (cighir)

Ingrediente:

500 g maruntaie, 2 oua, 1 felie de paine, 1 lingura smantana, 1 lingura verdeata tocata, 2 fire ceapa verde, sare, piper, 1 lingura untura

Mod de preparare:

Se trec prin masina de carne maruntaiele de la un miel, inima, ficatul, plamanii. Se adauga ouale, putin miez de paine muiat in lapte (dupa dorinta), sare, un praf de piper, smantana si verdeata multa, marar, patrunjel si ceapa verde, tocate marunt cu o parte din cozi. Se spala prapurul bine, in mai multe ape. Se unge putin cu untura o tigaie cu marginile joase. Se intinde prapurul in tigaie astfel incat sa ramana mult si pe margini, pentru a putea fi intors deasupra peste umplutura. Se pune umplutura peste prapur in tigaie, se asaza cu o lingura ca sa fie stratul de aceeasi grosime, se intorc marginile prapurului deasupra, se coace la cuptor. Se serveste intreg sau se taie felii.

Adauga comentariu la reteta - Drob de miel (cighir)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pasta de avocado
Chocolate Gugelhupf
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Chiftelute de carne
Tarta cu crema de branza si zmeura
Crostoni cu miel
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Tortelete cu crema Toffee
Legume umplute
Cozonaci cu nuca si mac
Sarmale fara carne
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Turta dulce din piscoturi
Ardei umpluti cu legume
Creveti crocanti cu cocos