Rasol de vaca

Rasol de vaca

Ingrediente:

1,250 kg carne, zarzavat de supa, 6 cartofi mijlocii, 1/4 varza, 4 l apa, sare. Carnea cea mai gustoasa pentru rasol este mugurul de piept, fluierul si carnea de la coada

Mod de preparare:

Se pune carnea la fiert intr-o oala cu apa clocotita si se spumueste de cate ori se ridica spuma. Se adauga zarzavatul si se lasa sa fiarba trei ore la foc potrivit. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga in supa cartofii curatiti si taiati in doua si 2 — 3 bucati de varza care a fost mai inainte fiarta pe jumatate in apa. Cartofii nu trebuie lasati sa fiarba prea mult, pentru a nu se sfarama. Se asaza rasolul pe farfurie, se pun imprejur cartofii, varza si morcovii din supa, taiati felii. Se serveste cu sos de hrean si muraturi sau salata de sfecla.

Adauga comentariu la reteta - Rasol de vaca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec de carne
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Stifatho
Prajitura Lia
Cozonac
Cozonac cu mac si alune de padure
Salata de Boeuf
Tocanita de naut la cuptor
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Mancarica de gulas
Capunti alla puttanesca
Supa de chimen
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Tort din albusuri
Dovlecei cu patrunjel si usturoi