Rasol cu smantana

Rasol cu smantana

Ingrediente:

1,250 kg carne de pe coaste, zarzavat de supa, 4 l apa, 1 ceasca smantana, 1 lingurita faina, 1 lingura branza rasa, sare

Mod de preparare:

Se scoate carnea de pe coaste, se face o rulada (sul), se leaga cu ata si se pune la fiert , adaugand zarzavat ca pentru orice supa. Cand carnea este fiarta, se scoate ata si se asaza intr-o tava. Se amesteca intr-o cratita smantana cu 2 — 3 linguri zeama de carne, faina, sare si o lingura de branza rasa. Se toarna peste rasol, cu grija ca toata carnea sa fie acoperita cu un strat gros. Se presara cu parmezan ras. Se da la cuptor, se tine pana capata o culoare frumoasa. Se serveste cu gamitura de macaroane sau de orez.

Adauga comentariu la reteta - Rasol cu smantana


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciocanele de pui cu varza
Brownies cu miere si seminte
Rulada de vita cu sunca
Bulete din ciupercute
Rulada cu cascaval
Prajitura de ciocolata
Frigarui de pui
Inghetata de cocos
Salata Manager
Rulada de omleta
Tortelete cu crema Toffee
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Salata de telina si morcovi rasi
Paine pictata
Pateuri umplute cu sunca