Rasol cu smantana

Rasol cu smantana

Ingrediente:

1,250 kg carne de pe coaste, zarzavat de supa, 4 l apa, 1 ceasca smantana, 1 lingurita faina, 1 lingura branza rasa, sare

Mod de preparare:

Se scoate carnea de pe coaste, se face o rulada (sul), se leaga cu ata si se pune la fiert , adaugand zarzavat ca pentru orice supa. Cand carnea este fiarta, se scoate ata si se asaza intr-o tava. Se amesteca intr-o cratita smantana cu 2 — 3 linguri zeama de carne, faina, sare si o lingura de branza rasa. Se toarna peste rasol, cu grija ca toata carnea sa fie acoperita cu un strat gros. Se presara cu parmezan ras. Se da la cuptor, se tine pana capata o culoare frumoasa. Se serveste cu gamitura de macaroane sau de orez.

Adauga comentariu la reteta - Rasol cu smantana


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste cu spanac si gorgonzola
Salata de vara cu mozzarella
Dulceata de grapefruit
Papanasi
Pateuri cu ciuperci
Paine  pe vatra
Ciorba din pipote de curcan
Paine cu iaurt
Tartiflette
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Spaghetti Carbonara
Tocanita de naut la cuptor
Prajitura de ciocolata
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Supa din trei feluri de peste