Tocana

Tocana

Tags:

Ingrediente:

1,250 kg carne, 1 lingura untura, 4 cepe mijlocii, 5 rosii sau 1 lingura bulion, 1 praf de faina, sare, piper

Mod de preparare:

Se alege carne de la piept, mai grasa, sau carne de pe coaste. Se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste cu o lingura de untura. Se adauga ceapa taiata felii subtiri. Se lasa pana se prajesc. Se pune putina apa, se acopera si se fierb inabusit, adaugand din cand in cand cate o lingura de apa fierbinte, pana ce carnea este fragezita. Se adauga o lingura de bulion de rosii sau rosii curatite de coji si de seminte, sare, piper si un praf de faina. Se acopera si se lasa sa scada la cuptor. Se serveste cu mamaliga.

Adauga comentariu la reteta - Tocana


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Crenvursti in aluat
Carne de miel in stil mongolez
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Chiftelute cu porumb
Ciocanele de pui cu varza
Vegeta de casa
Stifatho
Tartiflette
Agliata Verde
Supa de dovleac ( Butternut )
Inghetata de cocos
Sparanghel verde cu bacon
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Paine cu seminte
Supa de pasare cu fructe goji