Praz cu carne

Praz cu carne

Ingrediente:

600 g carne, 2 legaturi praz, 1 lingura untura, 1 lingura bulion, 1 bucatica zahar, sare

Mod de preparare:

Se pune carnea la foc, la fel ca pentru mancarea de cartofi; nu se pune ceapa, deoarece prazul are el singur miros tare. Se curata prazul. Se taie in bucati potrivite. Se prajeste usor intr-o tigaie cu putina untura. Se pune peste carne numai cand aceasta este fragezita. Prazul fierbe foarte repede, si daca sta prea mult la foc, se sfarama. Se adauga bulion de rosii si o bucatica de zahar. Se gusta de sare. Se da la cuptor. Mancarea este buna mai scazuta.

Adauga comentariu la reteta - Praz cu carne


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de somon afumat
Supa-crema de broccoli
Bors de iarna cu afumatura
Salata de fasole cu ton
Tarta cu vinete
Portofele de cod cu fasole verde
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Medalion de vinete
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Ciorba de rosii II
Cozonac Grania
Inghetata prajita
Vinete umplute
Aluat cu branza
Somon afumat pe scandura de cedru