Parjoale de vara

Reteta culinara » Retete aperitive » Parjoale de vara

Parjoale de vara

alt

Ingrediente: 6 morcovi, 6 dovlecei micuti, 2 cepe potrivite, 3-4 oua, sare, piper, faina cat cuprinde.

Mod de preparare: se dau pe  razatoare morcovii si dovleceii(pe razatoarea mica sau pe cea mare, dupa preferinta), apoi se amesteca cu ceapa tocata marunt, adaugand pe rand cate un ou, sarea, piperul si faina pana se formeaza o compozitie omogena. Se pun in uleiul incins cu o lingura presand usor fiecare chifteluta.

Se servesc reci sau calde.

                                        alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alt

Adauga comentariu la reteta - Parjoale de vara


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri rapide
Faguri cu forma
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Supa de pui - rapida
Ardei copti pane
Tort din albusuri
Cozonac
Salata de tortellini
Chiftelute de urda in sos de rosii
Inghetata de cocos
Tort de ciocolata
Rulada de ciuperci
Crema Toffee
Aluat picant pentru tarte, biscuiti