Bulete cu Schweizer

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Bulete cu Schweizer

Bulete cu Schweizer

Ingrediente:

300 gr schweizer, 4 albusuri, 250 gr ulei, 150 gr unt

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma tare, se pune schweizer-ul dat pe razatoarea marunta si se amesteca cu lingura. Cu mana inmuiata in apa se formeaza buletele care se prajesc in ulei amestecat cu unt topit. Se scot pe un prosop absorbant. Se servesc fierbinti, pe o farfurie preincalzita.

Adauga comentariu la reteta - Bulete cu Schweizer


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa crema de ciuperci
Schichttorte  Baumkuchen
Cartofi in crusta de mustar
Piept de rata cu ciuperci
Ciorba de praz cu zeama de varza
Supa de pui - rapida
Inghetata de cocos
Salata de telina si morcovi rasi
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Salata de mango
Salam de caracatita
Bruschette cu dovlecei
Aperitiv in foi de napolitana
Fursecuri fine cu nuci
Antricot cu sos de piper verde