Cartofi cu chimen si topping de branza

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Cartofi cu chimen si topping de branza

Cartofi cu chimen si topping de branza

Ingrediente:

8 cartofi fainosi ,4 linguri ulei ,sare si piper ,3 linguri chimen (sau susan) ,rozmarin sau busuioc pentru ornare
Pentru topping: 2 cepe medii, 4 linguri de ceapa ciorii ,2 ramurele de rozmarin ,2 ramurele de busuioc ,2 ramurele de marar ,500 gr crema de branza ,sare si piper ,5 linguri de smantana
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Se pune intr-o tava folie de aluminiu, cu partea lucioasa in sus si se stropeste cu ulei. Se curata cartofii, se usuca cu un servet si se taie in jumatati pe lungime. Se ung cu ulei si se tavalesc prin semnitele de chimen, se sareaza si se pun cu partea dreapta in tigaie, se coc 35 min.
  Se rade ceapa, se amesteca cu ceapa ciorii, busuioc, rozmarin, marar, condimentele si branzeturile.Se serveste alaturi de cartofii copti.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi cu chimen si topping de branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Crap la cuptor (pe gratar)
Somon salbatic cu crusta de brinza
Tagliatelle a La-Chef-A
Somloi Galuska
Pasta de leustean
Somon afumat pe scandura de cedru
Rulada de omleta
Tarta cu rucola
Prajitura cu tofu si ciocolata
Tarta cu mere
Chiftelute de urda in sos de rosii
Rulada de pui
Cheesecake cu rosii si busuioc