Drob de ciuperci

Drob de ciuperci

Ingrediente:

600 gr ciuperci proaspete , 7 oua, 3 cepe, patrunjel, marar, sare, piper, condimente

Mod de preparare:

Se calesc ciupercile cu ceapa tocata, se adauga condimentele si verdeata tocata, se lasa la racit. Dupa racire se adauga ouale intregi. Se toarna in tava tapetata si se lasa la rumenit.

Adauga comentariu la reteta - Drob de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada cu cascaval
Somon afumat pe scandura de cedru
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Bulete din ciupercute
Pateuri cu ciuperci
Tiramisu de capsuni si cocos
Pateuri umplute cu sunca
Painea tigru
Omleta cu orez la cuptor
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Musaca
Fursecuri cu gem
Lasagne cu spanac si branza chevre
Kisir -  salata de griu
Castraveti cu maioneza de avocado