Drob de vinete

Drob de vinete

Ingrediente:

2 vinete, cubulete ,2 dovlecei, cubulete ,1 ceapa tocata marunt ,2-3 catei usturoi ,250 gr ciuperci tocate marunt ,sare, piper ,2 oua ,marar, patrunjel ,aluat, 1 foaie

Mod de preparare:

Vinetele si dovleceii se sareaza, se lasa putin, apoi se scurg. Se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga ciupercile tocate marunt, apoi vinetele si dovleceii. Se amesteca continuu, sa nu se prinda. Cand legumele sunt patrunse, se lasa la racit si apoi se adauga puale, condimentele si verdeata. Compozitia asta se pune in tava, se acopera cu foaie de aluat, se inteapa si se da la cuptor pina la rumenirea foii. Foaia de aluat se poate unge cu ou.

Adauga comentariu la reteta - Drob de vinete


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata
Prajitura cu mere caramel
Tarta cu mere
Stifatho
Tiramisu de capsuni si cocos
Tort de portocale
Bulete cu cascaval la cuptor
Spaghetti cu zucchini si rosii
Prajitura de ciocolata
Roastbeef a la Jamie
Um Ali - budinca egipteana din paine
Fursecuri fine cu nuci
Lasagne cu spanac si branza chevre
Tarte Flambée
Piept de pui simplissime