Mic dejun taranesc

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Mic dejun taranesc

Mic dejun taranesc

Ingrediente:

1 kg cartofi, curatati si fierti in avans ,220 gr bacon ,1 ceapa mare ,15 gr unt ,1 lingurita sare ,¼ lingurita piper proaspat macinat ,4 oua
Pentru 4 portii.Optional - patrunjel, ceapa ciorii – pentru ornare.

Mod de preparare:

Se feliaza cartofii, se taie baconul si ceapa. Se topeste untul intr-o tigaie, si se soteaza baconul si ceapa, pana devin aurii. Se adauga cartofii, se condimenteaza si se mai soteaza putin, amestecand continuu. Se bat ouale spuma, se adauga in tigaie si se continua prajirea pina la gatirea oului. Se serveste imediat.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Mic dejun taranesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de ciuperci
Roastbeef a la Jamie
Salata de tortellini
Prajitura cu visine si ciocolata
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Tort cu mere si nuci
Chutney de prune
Pogacele cu jumeri
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Agliata Verde
Salata de fasole cu ton
Pateu din ficat de porc
Ciorbita de pui si fasolica verde
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Ciorbita de conopida cu piept de pui