Pate de soia

Pate de soia

Ingrediente:

1 cana soia ,20 ml ulei ,1 ceapa ,50 ml suc rosii ,sare ,patrunjel verde

Mod de preparare:

Soia se alege si se spala. Apoi se pune la inmuiat peste noapte.A doua zi o puneti la fiert in multa apa (cam 5-6 litri) si o tot fierbeti pentru 2-3 ore. Dupa ce s-a fiert, o strecurati si o asezati intr-un castron in care ati pus in prealabi ceapa tocata marunt si sarea.Se amesteca bine cu mixerul/blenderul, adaugandu-se treptat ulei si suc de rosii(sosul de rosii indulceste mult gustul aspru de soia).
  La final presarati cu verdeata.

Adauga comentariu la reteta - Pate de soia


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri
Medalion de vinete
Islere
Prosciutto di Parma e melone
Rosii umplute cu orez
Gratin de paste si peste, cu bezea
Tiramisu de capsuni si cocos
Tamagoyaki
Cartofi in crusta de mustar
Tocanita de naut la cuptor
Rulada de somon afumat
Salsa cruda
Vanilla Club
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Ficatei cu ceapa, vin si marar