Pateu de somon afumat

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pateu de somon afumat

Pateu de somon afumat

Ingrediente:

350 gr somon afumat, felii subtiri ,150 ml smantana grasa ,coaja rasa fin si zeama de la o lamiie ,sare si piper ,piine prajita
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se pune in 4 boluri individuale folie alimentara de plastic si apoi 115 gr din feliile de somon afumat, taiate fisii lungi care sa depaseasca putin inaltimea vasului. Restul de pateu se mixeaza la robot, cu smatana, lamaia si coaja ei, sare si piper. Se umplu bolurile, se trag fisiile de pateu spre mijlocului bolului si se acopera cu folie de plastic. Se lasa la racit min 2 h. Se rastoarna pe o farfurie si se serveste cu paine prajita.

Adauga comentariu la reteta - Pateu de somon afumat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cheesecake cu rosii si busuioc
Rulada de vita cu sunca
Chiftelute din orez
Melcisori de pizza
Supa de rosii
Pateuri umplute cu sunca
Inghetata de cocos
Palet de dames
Ciorba de miel
Ciorbita de pui si fasolica verde
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Ardei umpluti II
Supa-crema de broccoli
Tort cu mere si nuci
Cirnati cu fenel