Pateu de somon afumat

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pateu de somon afumat

Pateu de somon afumat

Ingrediente:

350 gr somon afumat, felii subtiri ,150 ml smantana grasa ,coaja rasa fin si zeama de la o lamiie ,sare si piper ,piine prajita
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se pune in 4 boluri individuale folie alimentara de plastic si apoi 115 gr din feliile de somon afumat, taiate fisii lungi care sa depaseasca putin inaltimea vasului. Restul de pateu se mixeaza la robot, cu smatana, lamaia si coaja ei, sare si piper. Se umplu bolurile, se trag fisiile de pateu spre mijlocului bolului si se acopera cu folie de plastic. Se lasa la racit min 2 h. Se rastoarna pe o farfurie si se serveste cu paine prajita.

Adauga comentariu la reteta - Pateu de somon afumat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chocolate Gugelhupf
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Tamagoyaki
Tarte Flambée
Chiftelute cu porumb
Parmigiana di zucchine
Ciocanele de pui cu varza
Tarta cu mere
Spaghetti cu zucchini si rosii
Melitzanosalata Agioritiki
Pasca cu branza dulce
Ardei umpluti cu legume
Prajitura cu gutui si branza
Ardei umpluti,mai altfel
Spaghetti Carbonara