Pateuri cu varza calita

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pateuri cu varza calita

Pateuri cu varza calita

Ingrediente:

500 g faina, 150 ml apa, 150 ml ulei, sare
Umplutura: 1 varza acra mica, piper, sare, nucsoara, cimbru,1 lingurita zahar,1 lingurita faina,ulei

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, se framanta bine si se lasa sa se odihneasca 1 h. Intre timp,  se spala varza, se toaca marunt, se stoarce si se caleste in ulei cu condimente dupa gust cca o ora. Cand e gata se adauga zaharul si faina si se lasa deoparte pana se intinde aluatul. Foaia va fi de 1/2 cm grosime si se va taia in patrate cu latura de circa 10 cm. Se pune pe fiecare patrat cate o lingura din compozitia de varza, apoi se aduc colturile de aluat in mijloc. Se aseaza apoi toate placintele cu varza intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor pentru 35 de minute.

Adauga comentariu la reteta - Pateuri cu varza calita


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Muffins cu spanac
Cotlete de vinete
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Inghetata de nectarine si caise
Brownies cu miere si seminte
Ciorba din pipote de curcan
Paine cu seminte
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Pasca cu ciocolata
Cornuri cu unt
Tamagoyaki
Ciorba de rosii II
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Cheesecake cu rosii si busuioc