Peste marinat

Peste marinat

Ingrediente:

1 peste de marime medie ,sare ,piper ,foi de dafin ,1 cana de ulei ,1 cana otet  ,alte condimente dupa preferinta

Mod de preparare:

Se curata un  peste fara zolzi – de exemplu macrou – se spala si se taie feliute.Oala in care se gateste se unge cu putin ulei, apoi se pun in ea feliile de peste, piperul boabe, foile de dafin, sare, ulei si otet. Daca pestele nu este complet acoperit se mai adauga apa. Se da la foc mare pana ce da intr-un clocot, apoi se acopera si se mai lasa la fiert 1 h.Se pastreaza la frigider.

Adauga comentariu la reteta - Peste marinat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Muffins cu dovleac(Butternut)
Tort de nuci
Prosciutto di Parma e melone
Salata de sfecla rosie cu pui
Cozonaci cu nuca si mac
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Bulete cu cascaval la cuptor
Bruschette cu legume si tofu
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Agliata Verde
Oua tari cu sos
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Supa Imperiala
Frigarui de pui
Paine cu iaurt