Peste marinat

Peste marinat

Ingrediente:

1 peste de marime medie ,sare ,piper ,foi de dafin ,1 cana de ulei ,1 cana otet  ,alte condimente dupa preferinta

Mod de preparare:

Se curata un  peste fara zolzi – de exemplu macrou – se spala si se taie feliute.Oala in care se gateste se unge cu putin ulei, apoi se pun in ea feliile de peste, piperul boabe, foile de dafin, sare, ulei si otet. Daca pestele nu este complet acoperit se mai adauga apa. Se da la foc mare pana ce da intr-un clocot, apoi se acopera si se mai lasa la fiert 1 h.Se pastreaza la frigider.

Adauga comentariu la reteta - Peste marinat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de portocale cu ciocolata
Gratin de paste si peste, cu bezea
Aperitiv in foi de napolitana
Prajitura cu gutui si branza
Sparanghel verde cu bacon
Tagliatelle cu ciuperci
Mincarica de pipote
Ciorba de rosii II
Risotto cu broccoli si kaiser
Pui la cuptor
Rulada de somon afumat
Pogacele cu jumeri
Tort cu cafea si gem de zmeura
Pate Brisee
Prajitura cu tofu si ciocolata