Piftie de purcel

Piftie de purcel

Ingrediente:

Carne de porc - picioare, cozi, urechi, genunchi, rasoale ,ceapa ,morcov ,sare, piper, usturoi ,alte arome si condimente, dupa preferinta Optional: patrunjel, felii de ou, felii de morcov – pentru ornare

Mod de preparare:

Se curata carnea, se parleste, se freaca cu o perie pana ce pielea devine alba. Curatata, se puna intr-o oala se acopera cu apa rece, se adauga sare si se da in clocot. Se ia spuma, apoi se pun cepele si morcovii intregi. Cind e fiarta carnea, se scoate din oala, la racit. Se dezoseaza, si se pastreaza doar carnea, sau dupa gust, si zgarciurile. Pa fundul vaselor in care se va monta piftia se aseaza felii de ou, felii de morcov, patrunjel si carne.Zeama racita bine si dregresata se amesteca cu usturoiul zdrobit, se vantura pina la omogenizarea completa, apoi se filtreaza. Rece se toarna in vasele deja pregatite.

Adauga comentariu la reteta - Piftie de purcel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Poularde au vin (à la Jurassiene)
Capunti alla puttanesca
Somon salbatic cu crusta de brinza
Tropical salad with coconut shrimps
Rulada de pui
Caltabosi
Lasagne cu spanac si branza chevre
Friptura de miel in slowcooker
Caracatita in ulei
Spaghetti Carbonara
Butternut umplut
Salata de ton cu ardei gras
Marmelada de zmeura
Pui cu legume de primavara
Ficatei cu ceapa, vin si marar