Sufleu cu branza

Sufleu cu branza

Ingrediente:

25 gr unt, 20 gr faina, 120 ml lapte, 2 oua 50 gr gruyere (schweitzer) ras nucsoara, sare, piper

Mod de preparare:

Se preincalzeste cuptorul la 180° C. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga faina si se amesteca timp de 30”. Se stinge cu laptele preincalzit, se amesteca si se condimenteaza. Apoi se trage de pe foc, se incorporeaza galbenusurile pe rand si la sfarsit albusurile batute spuma, apoi cascavalul ras. Se amesteca cu o spatula, apoi se pun in forma termorezistenta si se da la cuptor 20’.

Adauga comentariu la reteta - Sufleu cu branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Parmigiana di melanzane
Oua tari cu sos
Pui cu legume de primavara
Parmigiana di zucchine
Cozonac Grania
Paine rasucita cu crema de branza
Risotto cu broccoli si kaiser
Portofele de cod cu fasole verde
Ghiveci de orez cu legume
Papanasi
Praz umplut cu ciuperci
Crap la cuptor (pe gratar)
Prajitura cu visine si ciocolata
Dulceata de pere
Vanilla Club