Tarta cu dovlecei si telemea

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tarta cu dovlecei si telemea

Tarta cu dovlecei si telemea

Ingrediente:

1 pachet aluat de foetaj, 250 g telemea de oaie, 3 dovlecei, 5 linguri ulei de masline, cimbru proaspat, piper

Mod de preparare:

Se spala dovleceii, se dau pe razatoarea mare si se calesc 5’ in 3 linguri de ulei incins, amestecand mereu. Se intinde aluatul in tava de aragaz, se-nteapa din loc in loc cu furculita, se ridica marginile si se formeaza bordura. Peste aluat se presara branza rasa si dovleceii, se pipereaza, se stropesc cu 2 linguri ulei de masline si se baga tarta in cuptorul foarte bine incins. Dupa 10’ de copt, se reduce temperatura si se mai lasa in cuptor circa 15’. Se serveste fierbinte cu cimbru proaspat tocat.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu dovlecei si telemea


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Quinoa cu legume
Somon salbatic cu crusta de brinza
Sarmale fara carne
Chutney de prune
Chiftelute de urda in sos de rosii
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Tortelete cu crema Toffee
Chec de carne
Tarta cu crème brûlé
Rulada de somon afumat
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Ciorba de praz cu zeama de varza
Tarta cu brinza si zmeura
Biscuiti cu Nutella
Prajitura cu mere si brinza