Tortilla de cartof

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tortilla de cartof

Tortilla de cartof

Ingrediente:

750 gr cartofi fainosi ,1 ceapa mare ,2 ardei grasi verzi ,2 rosii ,3 linguri de ulei ,4 oua ,1 lingurita de sare ,3 picaturi sos tabasco ,220 gr porumb dulce de la conserva, scurs ,patrunjel

Mod de preparare:

Se curata cartofii, se usuca cu un servet si apoi se feliaza subtire. Se curata ceapa, se taie felii pe ecuator, si se separa inelele. Se taie ardeii juliene.  Se despieliteaza rosiile si se taie in feliute. Se incinge ulei intr-o tigaie, se soteaza ceapa pana devine transparenta, se adauga rondelele de cartof, ardeii si se soteaza inca 10 min, amestecand frecvent. Se adauga rosiile. Ouale se bat cu tabasco si se toarna in tigaie. La sfarsit se adauga porumbul, se pune capacul si se mai gateste 7 min partial acoperit.Se orneaza cu patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Tortilla de cartof


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura Latte Macchiato
Salata Manager
Maultaschen cu sos de rosii
Chiftelute
Agliata Verde
Rulouri din piept de pui
Bors de iarna cu afumatura
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Supa de dovleac ( Butternut )
Salam de caracatita
Compot de rubarba
Prajitura cu zmeura si pomelo
Rulada de ciuperci
Tartiflette