Bors de miel cu loboda

Bors de miel cu loboda

Ingrediente:

coaste miel, 750 gr ,morcovi, 3 ,ceapa verde, 1 legatura ,loboda, 3 legaturi ,orez, 5 linguri ,bors, 500 ml ,lestean, 1 legatura ,sare, piper ,foi dafin, 1

Mod de preparare:

Se fierbe apa cu foaia de dafin si condimente. Se pun in apa clocotita coastele de miel, separate una de alta. Se scot din apa, se pun in apa rece si se fierb alaturi de legume si zarzavaturi. Borsul se da in clocot separat, se adauga apoi la ciorba, impreuna cu orezul, iar la sfarsit leusteanul tocat marunt, din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Bors de miel cu loboda


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Pachetele cu porumb si branza
Salata de Boeuf
Ciorba de praz cu zeama de varza
Pui la cuptor
Pasta de avocado
Salata de fasole cu ton
Bulete cu cascaval la cuptor
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Cotlete de vinete
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Supa de dovleac ( Butternut )
Salata de mango
Chec de carne
Fursecuri cu gem