Ciorba de berbec

Ciorba de berbec

Ingrediente:

500 gr carne de berbec, morcov - 2, ceapa verde  1 legatura, telina - 1, pastarnac - 1, cartofi - 1, rosii - 3, 500 ml zeama de varza,   patrunjel 2 legaturi, marar 2 legaturi ,leustean 2 legaturi piper, oua - 4, doar galbenusul

Mod de preparare:

Se opareste carnea si se taie in bucati, se schimba apa si se pune din nou la foc. Cand incepe sa clocoteasca, se ia spuma, se scade bine zeama pana se patrunde aproape complet carnea, se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat fideluta. Dupa ce carnea este bine fiarta, se pun rosiile si se mai lasa sa fiarba 5'.
Intr-un alt vas, se fierbe zeama de varza, se ia spuma, apoi se toarna peste ciorba. Se drege cu galbenusurile si se presara pe deasupra cu verdeata tocata marunt.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de berbec


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciocanele de pui cu varza
Mancarica de gulas
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Dovlecei crocanti la cuptor
Tamagoyaki
Supa de dovleac cu gorgonzola
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Salata de vara cu mozzarella
Pateu din ficatei de pui
Baclavale traditionale
Brezel (covrigi nemtesti)
Turta dulce din piscoturi
Cupola ninsa cu ciocolata
Barcute de vinete
Clatite umplute cu salata de pui si avocado