Ciorba de miel cu macris

Ciorba de miel cu macris

Ingrediente:

500 gr carne de miel, macris , dupa gust ,ceapa verde 1 legatura ,galbenus 1 ,100 ml smantana, 1 linguri  orez, tarhon, leustean, patrunjel, sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se pune in apa rece, impreuna cu ceapa tocata marunt  si o lingurita rasa de sare si se fierbe cca 1 h. Macrisul, fara codite, se spala bine, se ruleaza si se taie fasii. Se adauga la ciorba impreuna cu orezul si se fierb inca 30’.  Se condimenteaza dupa gust. Se ia de pe foc si se drege cu galbenusul frecat cu smantana, se presara cu verdeata tocata din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel cu macris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de omleta
Caracatita in ulei
Paine  pe vatra
Salata de tortellini
Tort de ciocolata
Risotto cu broccoli si kaiser
Salata de mango
Pate Brisee
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Fursecuri simple
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Tort cu mere si nuci
Rulada de ciuperci
Fursecuri cu gem