Ciorba de potroace de miel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Ciorba de potroace de miel

Ciorba de potroace de miel

Ingrediente:

500 gr maruntaie de miel, 2-3 oase de miel sau oaie ,ceapa verde - 2-3 legaturi, morcov 1, pastarnac 1, patrunjel, radacina si frunze, 1 rosii 5,  500 ml moare de varza, orez 3 linguri ,leustean, marar din belsug

Mod de preparare:

Se fierb oasele, se ia spuma, se scot si se pastreaza supa. In ea se fierbe zarzavatul curatat si tocat marunt. Cand totul este bine fiert, se strecoara supa si se aseaza din nou la foc. Maruntaiele bine curatate se spala si se oparesc, apoi se scurg bine. Se toaca marunt si se pun in oala, se fierb la foc potrivit 30'.
  Se fierbe separat zeama de varza, se ia spuma si se pune peste ciorba. Se adauga si orezul bine spalat, daca nu este suficient de acra, se adauga zeama de lamaie. Pe deasupra se presara verdeta tocata marunt.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de potroace de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de telina,citrice si rodie
Legume umplute
Frigarui de pui
Tarta sarata din frunze de conopida
Piept de rata cu ciuperci
Prajitura cu gutui si branza
Chiftelute de calamari
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Supa din trei feluri de peste
Tarta rustica cu piersici
Dulceata de pere
Bulete din ciupercute
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Gugelhupf cu marmelada
Saltimbocca alla romana