Spanish garlic soup – supa de usturoi

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Spanish garlic soup – supa de usturoi

Spanish garlic soup – supa de usturoi

Ingrediente:

30 ml ulei de masline ,4 catei de usturoi ,4 felii de bagheta ,1 lingura paprika ,1 l supa de vita ,1 lingurita seminte de chimen ,citeva firicele de sofran ,4 oua ,sare si piper ,patrunjel pentru ornare
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se incinge uleiul si se prajesc cateii de usturoi, decojiti, pana devin aurii, se scot si in uleiul ramas se prajeste painea. Se scoate painea si se adauga paprika, se stinge cu supa de vita, chimen, sofran si usturoiul prajit si zdrobit. Se pun si condimentele si se fierb 5 min. Se toarna cu polonicul in 4 boluri termorezistente, se sparge cate un ou in fiecare bol, se pune si cate o felie de paine, si se da la cuptorul preincalzit la 230C pentru 5 min.
Se serveste fierbinte garnisita cu patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Spanish garlic soup – supa de usturoi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu mere caramel
Prajitura  cu mac
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Aripi de curcan tandoori
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Prajitura Latte Macchiato
Tort de ciuperci
Tort din albusuri
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Cozonaci cu nuca si mac
Friptura de curcan cu mere
Bors de iarna cu afumatura
Ciorba de salata
Supa de rosii
Pateuri rapide