Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de ciocolata
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Ardei copti pane
Varza rosie cu mar
Somon afumat pe scandura de cedru
Brownies cu miere si seminte
Compot de rubarba
Friptura de porc cu sorici
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Sparanghel verde cu bacon
Piept de rata cu ciuperci
Batoane de cereale
Rulada de pui
Cranberry Muffins
Friptura de vitel in ulei