Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Caviar de vinete
Mincarica de pipote
Faguri cu forma
Turta dulce din piscoturi
Cozonaci cu nuca si mac
Praz umplut cu ciuperci
Biscuiti cu Nutella
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Supa de pui - rapida
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Kunefe (cataif)
Pateuri
Ardei umpluti,mai altfel
Pesto di rucola