Ardei gras pentru umplut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Ardei gras pentru umplut

Ardei gras pentru umplut

Ingrediente:

ardei gras ,hrean

Mod de preparare:

Se curata hreanul si se taie ramurele. Se scot cotoarele de la ardei, se scot nervurile, se spala bine si se umplu cu ramurele de hrean, in fiecare ardei 2 bucati de hrean. Se aseaza in borcane generoase, cu partea decupata in sus, si se pune apa rece, nefiarta pana ce se acopera complet.Pentru aceasta reteta se va folosi numai tipul de ardei gras cu pulpa subtire, galben verzui, fara pete de alta culoare.


Adauga comentariu la reteta - Ardei gras pentru umplut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Parmigiana di melanzane
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Muffins cu spanac
Dulceata de grapefruit
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Melitzanosalata Agioritiki
Paine  pe vatra
Supa-crema de broccoli
Rulada de pui
Supa de pui - rapida
Supa de dovleac cu gorgonzola
Crostoni cu miel
Um Ali - budinca egipteana din paine
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Varza rosie cu mar