Salata de bame

Salata de bame

Ingrediente:

bame, ceapa rosie sau dulce, ardei gras, boabe de mustar,cuisoare, piper, coriandru, foi de dafin, catei de usturoi, capere, miere de albine, ulei de masline, sare de mare, otet de vin

Mod de preparare:

Bamele intregi, se spala si se scurg. Ceapa si restul ingredientelor se taie julien. Se pune la fiert otet (1 parte otet la 3 parti de apa), condimentele si mierea. Cand clocoteste, se pun la oparit bamele si zarzavatul, 2-3 minute apoi se scoate afara si se pune in borcane, dupa care cu grija turnam otet fierbinte pana se umple borcanul. Se pun imediat capacele si se rastoarna cu fundul in sus, asa le pastram in camara. Se poate consuma dupa minim 7-10 zile de murat.

Adauga comentariu la reteta - Salata de bame


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Praz umplut cu ciuperci
Tarta de ciocolata
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Cartofi in crusta de mustar
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Salata de Boeuf
Piept de pui simplissime
Polos
Paine rasucita cu crema de branza
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Aripioare prajite in crusta
Manti
Rulada de somon afumat
Aluat cu branza
Pui la cuptor