Blat pentru rulada

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Blat pentru rulada

Blat pentru rulada

Ingrediente:

4 oua, separat albusul de galbenus ,4 linguri de fain ,4 linguri de zahar

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se continua mixarea pana se topeste. Se adauga galbenusurile unul cate unul, la sfarsit se reduce viteza mixerului si se adauga faina. Se pune pe hartie cerata la copt, in cuptorul preincalzit la 180C pentru 15 min, sau pana trece proba scobitorii. Se rastoarna peste un prosop umed si se ruleaza cat este inca fierbinte. Cand se raceste, poate fi umpluta si rulata din nou.

Adauga comentariu la reteta - Blat pentru rulada


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tortelete cu crema Toffee
Salam de caracatita
Medalion de vinete
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Rulouri din piept de pui
Saltimbocca alla romana
Barcute de vinete
Ciorba din pipote de curcan
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Paine rapida fara drojdie
Bors de iarna cu afumatura
Piept de rata cu ciuperci
Salata de vara cu mozzarella
Chiftele din legume
Sesame Chicken