Blat pentru rulada

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Blat pentru rulada

Blat pentru rulada

Ingrediente:

4 oua, separat albusul de galbenus ,4 linguri de fain ,4 linguri de zahar

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se continua mixarea pana se topeste. Se adauga galbenusurile unul cate unul, la sfarsit se reduce viteza mixerului si se adauga faina. Se pune pe hartie cerata la copt, in cuptorul preincalzit la 180C pentru 15 min, sau pana trece proba scobitorii. Se rastoarna peste un prosop umed si se ruleaza cat este inca fierbinte. Cand se raceste, poate fi umpluta si rulata din nou.

Adauga comentariu la reteta - Blat pentru rulada


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de ciuperci
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Lasagne cu spanac si branza chevre
Pateuri umplute cu sunca
Baton de vanilie
Saratele
Drob de pui
Somon afumat pe scandura de cedru
Crap la cuptor (pe gratar)
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Rulada de somon afumat
Taameia
Musaca
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Crema de zahar ars