Carpaccio de fructe cu sos de portocale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Carpaccio de fructe cu sos de portocale

Carpaccio de fructe cu sos de portocale

Ingrediente:

2 portocale filetate ,120 g zahar ,80 g seminte de pin ,fructe, orice fel ,frunze de busioc ,100 ml suc de portocale

Mod de preparare:

Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu sucul de portocale.Se fierbe pana se dizolva caramelul si apoi se lasa sa se raceasca. Puteti adauga 2 linguri de Cointreau.Semintele de pin se prajesc in tigaie fara grasime. Se lasa si ele sa se racesca.
   In acest timp se curata si fileteaza fructele, se aseaza pe un platou, se stropesc din belsug cu siropul de portocale. Se presara semintele de pin si se decoreaza cu frunzele de busuioc!

Adauga comentariu la reteta - Carpaccio de fructe cu sos de portocale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pasta de avocado
Pesto rosso
Crutoane aromate
Tarta de ciocolata
Supa de chimen
Salata de vara cu mozzarella
Stifatho
Parmigiana di zucchine
Tort cu cafea si gem de zmeura
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Creveti crocanti cu cocos
Pateuri cu ciuperci
Somon la gratar
Tiramisu de capsuni si cocos