Cognac truffles

Cognac truffles

Ingrediente:

300 gr ciocolata neagra ,100 gr frisca lichida neindulcita ,80 ml coniac ,100 gr unt nesarat ,600 gr ciocolata cu lapte pentru fondare

Mod de preparare:

Se incalzeste frisca cu coniacul – nu se fierb - apoi se adauga untul si ciocolata taiata grosier, care se amesteca pana se topeste. Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu folie de plastic, se toarna compozita, se niveleaza. Cand s-a racit se taie patrate de 1x1 cm, si se formeaza bilele cu mana. Separat se topeste ciocolata de fondare, se trag in ciocolata bilele si se lasa la uscat. Se pun reci in chese.

Adauga comentariu la reteta - Cognac truffles


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sirop de citrice
Parjoale de vara
Bors de iarna cu afumatura
Frigarui de pui
Maultaschen cu sos de rosii
Placinta cu branza sarata
Vinete umplute
Compot de rubarba
Friptura aromata de porc
Portofele de cod cu fasole verde
Supa de pasare cu fructe goji
Prajitura cu visine si ciocolata
Supa gulas
Friptura de mistret
Supa de rosii