Dulceata de capsuni

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Ingrediente:

1 farfurie adanca cu varf de capsune ,1 lamaie ,1 kg zahar

Mod de preparare:

Se curata fructele, se lasa la scurs, se acopera cu zeama de lamaie si apoi se presara peste ele zaharul. Se lasa 2 ore la temperatura camerei, ca sa isi lase zeama, apoi se pun la fiert, cca 45 min – 1h, sau pana ce o picatura din zeama fierbinte pusa pe o farfurioara isi mentine forma. Dulceata se ia de pe foc, se spumuieste bine si se lasa la racit, invelita intr-un prosop textil ud. Cand s-a racit complet, se poate pune la borcan.

Adauga comentariu la reteta - Dulceata de capsuni


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Omleta cu orez la cuptor
Parmigiana di zucchine
Fursecuri fine cu nuci
Gogosele din flori de dovleac
Capunti alla puttanesca
Tort de nuci
Ardei umpluti II
Salata de telina,citrice si rodie
Papanasi
Rosii umplute cu orez
Brezel (covrigi nemtesti)
Bruschette cu legume si tofu
Chiftelute cu porumb
Aripioare crocantoase (stil KFC)