Dulceata de visine

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Dulceata de visine

Dulceata de visine

Ingrediente:

1 farfurie adanca cu varf de visine, fara samburi ,1 kg zahar

Mod de preparare:

Se curata fructele, se lasa la scurs apoi se presara peste ele zaharul. Se lasa 2 ore la temperatura camerei, ca sa isi lase zeama, apoi se pun la fiert, cca 45 min – 1h, sau pana ce o picatura din zeama fierbinte pusa pe o farfurioara isi mentine forma. Se ia de pe foc, se spumuieste bine si se lasa la racit, invelita intr-un prosop textil ud. Cand s-a racit complet, se poate pune la borcan.

Adauga comentariu la reteta - Dulceata de visine


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caltabosi
Chiftelute de urda in sos de rosii
Ardei umpluti
Pateu din ficat de porc
Prajitura Latte Macchiato
Kisir -  salata de griu
Polos
Caviar de vinete
Salata de sfecla rosie cu pui
Dulceata de grapefruit
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Omleta cu orez la cuptor
Tort din alune de copac
Musaca
Taameia