Sarailie

Sarailie

Ingrediente:

1 pachet foi de placinta ,250 de g nuci, ,30 g pesmet(eu am pus si putina scortisoara)
Sirop: 300 g zahar ,100 ml rom (sau esenta) ,1 lamaie mare ,250 ml  apa

Mod de preparare:

Am stropit fiecare foaie cu ulei(se poate si cu unt topit cand nu-i post). Am zdrobit miezul de nuca cu sucitorul,am pus putin pesmet si un pic de scortisoara. Am spulberat pe foi am rulat fiecare foaie,am pus rulourile in tava unsa cu putin ulei si le-am taiat cu cutitul dupa ce am dat tava la rece 30 de minute' le-am pensulat cu putin ulei,(daca vi se pare prea gras se poate si cu putin lapte). Am copt in cuptorul dinainte incins. Cand s-au rumenit,am adaugat peste ele siropul. Se dau la rece.

Adauga comentariu la reteta - Sarailie


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu mere caramel
Crostoni cu miel
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Tarta de ciocolata
Caramel Tiramisu
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Supa de gulii
Pateuri
Portofele de cod cu fasole verde
Dulceata de portocale cu ciocolata
Parmigiana di melanzane
Tortelete cu crema Toffee
Bruschette cu dovlecei
Somon la cuptor cu sos alb
Taameia