Sodou de vin

Sodou de vin

Ingrediente:

oua – 7 buc ,vin – 600ml ,zahar – 200 gr ,rom – 15 ml ,vanilie – 5 gr ,scortisoara – 5 gr

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma cu zaharul si romul, peste ele se toarna galbenusurile si vinul si se amesteca bine cu telul para pe un vas cu apa clocotita. Cand s-a ingrosat se ia de pe foc si de adauga vanilia si scortisoara.
   Se poate servi fierbinte sau rece, cu budinca de gris sau orez.

Adauga comentariu la reteta - Sodou de vin


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Muffins cu dovleac(Butternut)
Ciorba de miel
Pesto rosso
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Supa Imperiala
Dulceata de grapefruit
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Somon la gratar
Rosii umplute cu ton
Salata de cartofi cu ton
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Salata de sfecla rosie cu pui
Caviar de vinete
Supa crema de ciuperci
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean