Sos de marmelada sau dulceata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Sos de marmelada sau dulceata

Sos de marmelada sau dulceata

Ingrediente:

marmelada, gem sau dulceata - 150 gr ,vin - 350 ml ,rom - 20 ml

Mod de preparare:

Intr-un vas se pun dulceata cu vinul si se fierb pana se omogenizeaza. Dupa ce s-a racit putin se adauga romul.
   Se serveste cu budinci.

Adauga comentariu la reteta - Sos de marmelada sau dulceata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sesame Chicken
Tarta cu crème brûlé
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tarta de ciocolata
Supa crema de ciuperci
Cirnati cu fenel
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Carne de miel in stil mongolez
Pui cu legume de primavara
Cupola ninsa cu ciocolata
Prajitura Lia
Pui la cuptor
Cartofi cu conopida si branza
Paine pictata