Sos de marmelada sau dulceata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Sos de marmelada sau dulceata

Sos de marmelada sau dulceata

Ingrediente:

marmelada, gem sau dulceata - 150 gr ,vin - 350 ml ,rom - 20 ml

Mod de preparare:

Intr-un vas se pun dulceata cu vinul si se fierb pana se omogenizeaza. Dupa ce s-a racit putin se adauga romul.
   Se serveste cu budinci.

Adauga comentariu la reteta - Sos de marmelada sau dulceata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura de ciocolata
Inghetata prajita
Vegeta de casa
Prajitura cu zmeura si pomelo
Baton de vanilie
Covrigi
Cozonac
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Dovlecei crocanti la cuptor
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Taameia
Gratin de broccoli si conopida
Tarta cu crema de branza si zmeura
Ciorba de praz cu zeama de varza
Aperitiv in foi de napolitana