Sos de marmelada sau dulceata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Sos de marmelada sau dulceata

Sos de marmelada sau dulceata

Ingrediente:

marmelada, gem sau dulceata - 150 gr ,vin - 350 ml ,rom - 20 ml

Mod de preparare:

Intr-un vas se pun dulceata cu vinul si se fierb pana se omogenizeaza. Dupa ce s-a racit putin se adauga romul.
   Se serveste cu budinci.

Adauga comentariu la reteta - Sos de marmelada sau dulceata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bulion de rosii
Friptura aromata de porc
Musaca
Lasagne cu spanac si branza chevre
Parjoale de vara
Turta dulce din piscoturi
Ciocolata
Praz umplut cu ciuperci
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Pesto di rucola
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Prosciutto di Parma e melone
Pasta de avocado
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Tort de ciocolata cu crema de cocos