Sos de portocale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Sos de portocale

Sos de portocale

Ingrediente:

zahar – 200 gr ,portocale – 500 gr ,lamaie – 200 gr ,lichior de portocale – 100 gr ,apa – 250 ml

Mod de preparare:

Intr-un vas se fierbe apa cu zaharul pana se obtine un sirop, se ia de pe foc, se lasa la racit, apoi,se rade coaja de la portocale. Se stoarce sucul de la portocale si lamai si se adauga lichiorul.
Se serveste rece.

Adauga comentariu la reteta - Sos de portocale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Pogacele cu jumari
Fettuccine cu ton si rosii
Baton de vanilie
Bulion de rosii
Salata de tortellini
Bulete cu cascaval la cuptor
Legume umplute
Portofele de cod cu fasole verde
Chiftele din legume
Muschiulet de porc cu susan
Omleta cu orez la cuptor
Palet de dames
Tiramisu de capsuni si cocos
Caltabosi