Cotlet de miel cu crusta de ierburi aromate

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Cotlet de miel cu crusta de ierburi aromate

Cotlet de miel cu crusta de ierburi aromate

Ingrediente:

1 kg cotlet de miel, 1/2 legatura patrunjel verde, cimbru, maghiran, busuioc, dupa gust ,100 ml ulei, 2 catei de usturoi, 400 gr rosii mici, sare, piper

Mod de preparare:

Se spala carnea si se usuca cu un servet de hartie. Se aleg frunzulitele de patrunjel, cimbru si maghiran si busuioc, se dau prin robot cu uleiul si usturoiul. Se unge carnea cu uleiul astfel preparat si se lasa sa se patrunda peste noapte la frigider.Se incinge cuptorul la 250C si se introduce tava pentru friptura ca sa se-nfierbinte bine. Se spala rosiile, se mai sterge putin din uleiul aromat cu care-a fost unsa carnea (si se pastreaza), dupa care se condimenteaza. Se asaza cotletul pe partea carnoasa in tava fierbinte, se baga la cuptor si se prajeste circa 15 minute. Se adauga si rosiile, sarea, piperul, se picura putin ulei aromat si se mai tine la cuptor inca 5 minute. Se scoate friptura si se acopera cateva minute. Se presara cu verdeata tocata si se serveste cu rosiile coapte si piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Cotlet de miel cu crusta de ierburi aromate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Prajitura cu mere si brinza
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Creveti crocanti cu cocos
Cozonac
Friptura aromata de porc
Piept de pui simplissime
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Salata de telina si morcovi rasi
Bruschette cu legume si tofu
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Gugelhupf cu marmelada
Tagliatelle cu ciuperci
Praz umplut cu ciuperci
Ardei umpluti II