Curcan la cuptor

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Curcan la cuptor

Curcan la cuptor

Ingrediente:

1 curcan de cca 2.5 kg ,4 mere, 7 g piper, 20 g boia dulce, 100 g untura, 50 g sare, 150 ml vin alb, 200 ml apa

Mod de preparare:

Curcanul se curata, se spala, se freaca cu sare si boia, se presara cu piper. Se curata de coaja merele  si se baga in curcan. Untura se topeste si calduta se amesteca cu vin si apa. Curcanul se aranjeaza pe o tava, o parte din vin si untura se toarna peste el, restul se pastreaza si din 15 in 15 min se unge curcanul cu acest amestec. Se tine la cuptor circa 60-70 min.

Adauga comentariu la reteta - Curcan la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Supa crema de rosii si morcovi
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Gratin de broccoli si conopida
Frigarui de pui
Bulete din ciupercute
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Chicken Bryan
Muffins cu spanac
Supa de gulii
Islere
Chiftelute de urda in sos de rosii
Supa de pui - rapida
Kisir -  salata de griu
Friptura de miel in slowcooker