Curcan la cuptor

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Curcan la cuptor

Curcan la cuptor

Ingrediente:

1 curcan de cca 2.5 kg ,4 mere, 7 g piper, 20 g boia dulce, 100 g untura, 50 g sare, 150 ml vin alb, 200 ml apa

Mod de preparare:

Curcanul se curata, se spala, se freaca cu sare si boia, se presara cu piper. Se curata de coaja merele  si se baga in curcan. Untura se topeste si calduta se amesteca cu vin si apa. Curcanul se aranjeaza pe o tava, o parte din vin si untura se toarna peste el, restul se pastreaza si din 15 in 15 min se unge curcanul cu acest amestec. Se tine la cuptor circa 60-70 min.

Adauga comentariu la reteta - Curcan la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa crema de ciuperci
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Cranberry Muffins
Cosulete umplute
Ardei umpluti II
Chec de carne
Pasta de avocado
Tort cu mere si nuci
Savarine
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Chiftelute cu porumb
Chec aperitiv,stelute si braduti
Musaca
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Salata de fasole cu ton