Frigarui pe gratar cu ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Frigarui pe gratar cu ciuperci

Frigarui pe gratar cu ciuperci

Ingrediente:

1 kg carne frageda, 250 -300 gr ciuperci, 100 gr slanina afumata, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse de lemn cam de 20 cm lungime. Pe fiecare se infig cate 4-5 bucati de carne intre care se intercaleaza o palarie de ciuperca si o felioara de slanina. Tepusele se asaza culcate pe un gratar deasupra unui jar bine incins. Se intorc din timp in timp ca sa se rumeneasca uniform. Se sareaza dupa ce sunt fripte.

Adauga comentariu la reteta - Frigarui pe gratar cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Muffins cu dovleac(Butternut)
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Paine cu orez
Paste cu spanac si gorgonzola
Fursecuri simple
Pasta de leustean
Tarta cu brinza si zmeura
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Covrigi
Caramel Tiramisu
Melitzanosalata Agioritiki
Supa gulas
Bruschette cu legume si tofu