Frigarui pe gratar cu ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Frigarui pe gratar cu ciuperci

Frigarui pe gratar cu ciuperci

Ingrediente:

1 kg carne frageda, 250 -300 gr ciuperci, 100 gr slanina afumata, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse de lemn cam de 20 cm lungime. Pe fiecare se infig cate 4-5 bucati de carne intre care se intercaleaza o palarie de ciuperca si o felioara de slanina. Tepusele se asaza culcate pe un gratar deasupra unui jar bine incins. Se intorc din timp in timp ca sa se rumeneasca uniform. Se sareaza dupa ce sunt fripte.

Adauga comentariu la reteta - Frigarui pe gratar cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon la cuptor cu sos alb
Tarta sarata din frunze de conopida
Ardei umpluti,mai altfel
Tiramisu
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Medalion de vinete
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Chicken Bryan
Pateu din ficat de porc
Fursecuri fine cu nuci
Tort de portocale
Rata la cuptor
Pulpe de rata cu bere si stafide
Tort din albusuri
Rulada de pui