Friptura cu crusta de verdeata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura cu crusta de verdeata

Friptura cu crusta de verdeata

Ingrediente:

1 muschi sau pulpa de porc de cca 1 kg 100 ml vin alb, sare, piper, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita maghiran, 1 lingurita oregano, 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune in tava. Se sareaza, se condimenteaza si se pun ierburile aromatice. Se pune vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava. Se serveste cu piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Friptura cu crusta de verdeata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute cu porumb
Friptura aromata de porc
Chec de carne
Aripi de curcan tandoori
Tagliatelle cu ciuperci
Vanilla Club
Friptura de mistret
Cornuri cu unt
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Ciorba de miel
Prajitura cu tofu si ciocolata
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Prajitura Lia
Faguri cu forma
Somon salbatic cu crusta de brinza